Buat tempahan sekarang → 019-7005645

Wednesday, 21 August 2013

Pembekal Khemah Johor

Alhamdullilah Tanjong Emas Selatan pembekal khemah Johor, dalam masa 1 bulan syarikat kami mampu menyiapkan 10 biji  khemah termasuk kerusi meja dan kelengkapan lain untuk membantu insan lain memulakan perniagaan sewa khemah.
Bermula tempahan pertama dari Umno Tg Puteri Pasir Gudang, dan berikut nya En Rahim dari Simpang Rengam Johor. Hakikatnyer kami baru saja 2 bulan ceburkan diri dalam pembuatan khemah namun rezeki yang ALLAH berikan diluar jangkaan kami...Sekalung tahniah kepada En Tamizi selaku penaung utama Tanjong Emas Selatan kerana usha gigih nya menyiapkan semua tempahan . Sebagai isteri saya bangga dengan kegigihannya. Masih bekerja di syarikat swasta , namun masih mampu membuat khemah dari hasil titik peluh tulang 4 kerat . Tak perlu alasan kalo nak berjaya kata nyer!! Sewa khemah Johor masih membuka tempahan  untuk membeli khemah atau sewa khemah untuk pelbagai majlis,
Loading barang-barang khemah sebelum di hantar kepada pelanggan di Simpang Rengam, Kluang Johor.

Penaung utama Tanjong Emas Selatan..En Tamizi Nawi. Menebuk lubang besi khemah untuk boleh ubah saiz ketinggian khemah.


Gigih staff Tanjong Emas Selatan angkat kanvas khemah  baru

Kaki meja baru untuk pelanggan.

  
Ikat kuat2 yer bos sebelum lori bergerak.
Alhamdullilah setelah menepuh perjalanan hampir 2 jam lebih, kami selamat sampai ke Simpang Rengam Johor
Tunjuk cara memasang scallop khemah..yang lain jadi pemerhati heheh
Puan Fauziah sedang belajar pasang scallop.
Gambar kenangan bersama Puan Fauziah bertudung hitam , dia pun berani berniaga. Alhamdullilah selesai sudah tugas kami...3 hari sebelum Ramadhan 2013 melabuh tirai tempahan khemah dari Puan Fauziah siap !! Good Luck yer kak...sewaktu blog ne saya tulis , dah dapat berita gembira dari dia, khemah dia dah habis disewa untuk tarikh 30 Ogos 2013. Tahniah dari kami..Sewa Khemah Johor. Tanjong Emas Selatan1 comment:

  1. 0148979678
    Wapps sya... nk info harga kanopi 20×20... nak 8 ke 12 set.. tq...

    ReplyDelete